• Voor kinderen, jongeren en ouders in het buitenland
  • Veerkracht
  • Zijn wie je bent
  • Ook bij remigratie

Jij blijft jij online voor jou ! 

Ben jij een kind/ tiener die in het buitenland woont, gaat wonen of gewoond heeft?

Wat leuk en stoer! Ik hoop dat je ontzettend veel leuks gaat meemaken en beleven en dat je een fantastische tijd hebt! Ik weet ook dat niet alles leuk en stoer kan zijn aan zo’n (tijdelijke) buitenlandse verhuizing of juist aan een terugkeer naar Nederland. Misschien heb jij er helemaal niet voor gekozen en wil je helemaal geen afscheid nemen van jouw leven in Nederland. Misschien had je heel veel zin in deze verhuizing en vond je het eenmaal daar toch heel lastig om te wennen. Of misschien heb je het daar zo naar je zin gehad en wil je helemaal niet meer terug verhuizen naar Nederland. Er kan van alles zijn waardoor je (tijdelijke) verhuizing naar het buitenland helemaal niet zo leuk is als dat sommige mensen denken. Als dat ook voor jou geldt, dan ben ik er voor jou.

Wat kan Jij blijft jij voor je doen? 

Voor kinderen en tieners zoals jij heb ik Jij blijft jij opgericht. Want jij blijft jij, waar je ook woont. Je komt alleen uitdagingen tegen als je in het buitenland woont. Omdat ik veel ervaring heb in het werken met kinderen en jongeren en omdat ik zelf ook in het buitenland heb gewoond met mijn kinderen, kan ik je steunen en coachen bij dingen die jou nu wat minder 'happy' maken. Samen maken we een plan om ervoor te zorgen dat het snel beter met je gaat. Dat kan via videobellen, live chatten, mailen en/ of appen. Jij kiest welke manier jij het fijnst vindt. 

Wil je contact met mij?

Als je contact wilt, bespreek dat dan met je ouders of verzorgers. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, zo kunnen we rustig bekijken of ik iets voor jou kan betekenen. Natuurlijk mag er iemand bij het gesprek aanwezig zijn. Tijdsverschil is geen probleem, mijn werkdagen en tijden zijn flexibel.