• Voor kinderen en jongeren in het buitenland
  • Veerkracht
  • Zijn wie je bent
  • Ook bij remigratie

Covid-19 aanbod met korting

Covid-19 heeft de wereld in zijn greep. De situatie heeft veel invloed op kinderen, jongeren en ouders, wereldwijd. Zit jouw kind niet lekker in zijn of haar vel door de Covid-19 situatie en woon je in het buitenland óf in Nederland? Lees dan hieronder meer over het tijdelijke Covid-19 aanbod.

Voor wie is dit aanbod?

Dit aanbod is bedoelt voor alle Nederlandstalige kinderen en ouders in Nederland én het buitenland die niet lekker in hun vel zitten door de Covid-19 situatie. Die zich bijvoorbeeld eenzaam, angstig of neerslachtig voelen of die moeilijkheden ervaren in de opvoeding door de hele situatie. Het maakt niet uit waar je woont want mijn begeleiding is altijd online. Dit aanbod is dus voor iedereen, in Nederland én in het buitenland.

Wat doe ik dan?

Samen gaan we kijken wat er aan de hand is en wat er nodig is. We maken een plan dat helemaal afgestemd is op de situatie van jou en jouw kind. En wat er ook nodig is, ik geef altijd een boost in zelfvertrouwen en stevig staan. Want je bereikt nu eenmaal eerder je doelen als je in jezelf gelooft. Successen gaan we vieren en als we aan het werk zijn is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid.

Korting

Omdat ik graag een steentje bij wil dragen aan deze hele Covid-19 situatie krijgen alle kinderen en ouders die zich aanmelden met Covid-19 gerelateerde vragen 19 % korting op een traject. De trajecten zijn te vinden bij mijn aanbod van 1 op 1 begeleiding. 

Aanmelden

Meld jezelf en/of je kind aan via info@jijblijftjij.nl of +31 657705471. In een gratis kennismakingsgesprek bespreken wij wat er nodig is en of ik wat voor jullie kan betekenen. Ben ik niet de juiste persoon om jullie te begeleiden? Dan denk ik graag met jullie mee wie dat wel kan zijn.

Meer weten?

Meer weten over 'Jij blijft jij' of wie ik ben? Kijk dan rond op mijn website of neem vrijblijvend contact op.