• Voor kinderen, jongeren en ouders in het buitenland
  • Veerkracht
  • Zijn wie je bent
  • Ook bij remigratie

Covid-19 aanbod met korting

Covid-19 heeft de wereld in zijn greep. De situatie heeft veel invloed op kinderen, jongeren en ouders, wereldwijd. Er is een grote groep die niet lekker in zijn vel zit door de Covid-19 situatie. Geldt dit ook voor jou of jouw kind? Lees dan hieronder meer over het tijdelijke Covid-19 aanbod.

Voor wie is dit aanbod?

Dit aanbod is bedoelt voor alle Nederlandstalige kinderen en ouders in Nederland én het buitenland die niet lekker in hun vel zitten door de Covid-19 situatie. Voelt jouw kind zich bijvoorbeeld eenzaam, angstig of somber of ervaar jij als ouder moeilijkheden in de opvoeding door de hele situatie? Dan kan ik helpen zodat jullie je snel fijner en sterker gaan voelen.  Het maakt niet uit waar je woont want mijn begeleiding is altijd online. Dit aanbod is dus voor iedereen, of je nu in Nederland woont of in het buitenland.

Wat doe ik dan?

Samen kijken we wat er aan de hand is en wat er nodig is. We maken een plan dat helemaal afgestemd is op jullie situatie. En wat er ook nodig is, ik werk altijd ook aan zelfvertrouwen en stevig staan. Want je bereikt nu eenmaal eerder je doelen als je in jezelf gelooft. En we gaan samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij of je kind zich snel fijner zullen voelen. 

Waarom doe ik dit? 

Ik heb 20 jaar als schoolmaatschappelijk werker in Nederland gewerkt en heb dus veel ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen met heel verschillende vragen en problemen. Momenteel zijn er veel kinderen, jongeren en ouders die niet lekker in hun vel zitten door de Covid-19 situatie en ik vind dat heel triest. Ik draag daarom graag mijn steentje bij om er samen voor te zorgen kinderen, jongeren en ouders zich fijner en sterker voelen, ondanks de Covid-19 situatie. En dat is ook de reden dat ik voor deze groep een korting van 19% geef op mijn trajecten.

Wil jij weten hoe je kind zich weer snel fijn en sterk kan voelen? Of jijzelf? 

Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben ik niet de juiste persoon om jullie te begeleiden? Dan denk ik graag met jullie mee wie dat wel kan zijn. Ik reageer altijd binnen 2 werkdagen.

Korting

Alle kinderen en ouders die zich aanmelden met Covid-19 gerelateerde vragen en problemen krijgen 19 % korting op een traject. De trajecten zijn te vinden bij mijn aanbod van 1 op 1 begeleiding. 

Meer weten?

Meer weten over 'Jij blijft jij' of wie ik ben? Kijk dan gerust rond op mijn website.