• Voor kinderen, jongeren en ouders in het buitenland
  • Veerkracht
  • Zijn wie je bent
  • Ook bij remigratie

Een klein gebaar is een groot cadeau

Gepubliceerd op 2 december 2020 om 12:51

Een klein gebaar

Het is weer bijna pakjesavond. Alhoewel mijn kinderen al iets ouder zijn, doen wij nog altijd mee aan deze leuke traditie. Ik denk ook niet dat wij daar ooit mee zullen stoppen. Voor ons betekent het een avond vol gezelligheid, plezier én cadeautjes. Ook toen wij in Amerika woonden, wist Sint ons te vinden.

In deze tijd denk ik ook altijd even extra aan al die kinderen voor wie pakjesavond niet vanzelfsprekend is. Die door geldzorgen, ziekte of ander verdriet dit leuke kinderfeest niet vieren. In mijn vorige baan kwam ik deze kinderen ook tegen en gaf ik hen rond deze tijd extra aandacht en deed ik moeite om hen toch een beetje een leuke avond te bezorgen.

En zo kom ik bij mijn quote van deze week. Laten we vooral aardig zijn voor de mensen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben. Een klein gebaar kan voor hen echt een groot cadeau zijn.

Voor diegenen die het net als ons vieren, waar dan ook ter wereld: alvast een fijne pakjesavond!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.